qBittorrent

Бесплатен и сигурен клиент за PTP BitTorrent

Напреден и мулти-платформа клиент BitTorrent со убав кориснички интерфејс Qt, како и веб-интерфејс за далечински управувач и интегриран пребарувач. qBittorrent има за цел да ги задоволи потребите на повеќето корисници додека користат што е можно помал процесор и меморија.

 • Симултано преземање на повеќе торенти
 • Интегриран мотор за пребарување torrent
 • Интегрирани читачи на RSS и преземање на извори на податоци
 • Добра интернационализација
 • DHT, PeX, Шифрирање, LSD, UPnP, NAT-PMP, μTP
 • Крст платформа (Linux, Mac Os, Windows)
 • Многу лесен
 • Рекламирање на приоритети и приоритети за Torrent
 • Контрола над датотеките во порој (филтрирање, приоритети)
 • Убав интерфејс-сличен на торент со Qt4 пакет-алатка (qBittorrent v2.x)
 • IP-филтрирање (eMule dat датотеки или PeerGuardian датотеки)
 • Приказ на врсници со резолуција на земја и име на домаќин (qBittorrent v2.x)
 • Напредна контрола врз torrent trackers (qBittorrent v2.x)
 • Најблизок еквивалент на отворен извор на μTorrent (qBittorrent v2.x)
 • Алатка за создавање торент
 • Далечински управувач преку безбеден веб-кориснички интерфејс

Коментари

Justin
2020-05-20 12:48
nice
Dmitriy
2020-05-20 08:53
Nice torrent client.