Список на софтвер

1

Fivestars

Дали треба подобар начин да ги достигнете вашите клиенти? Над 14,000 бизниси користат Fivestars за да ги вратат клиентите почесто 2 пати со текст, е-пошта и алатки за маркетинг на апликации за мобилни телефони. Ние ви нудиме бесплатен екран на допир…
2

DonorPerfect Fundraising Growth Platform

Зголемете ги иницијативите за прибирање финансиски средства на вашите непрофитни средства и изградете вредни врски со донатори со платформа за раст на прибирање финансиски средства донаторски. Доверувано од повеќе од 50.000 средства за прибирање фин…
3

Sitejet

Платформа за веб-дизајн сè-во-едно. Лесно соработувајте со вашиот тим и клиенти за да градите, управувате и започнувате веб-страници. Забрзајте ги приходите и профитот со дизајнирање, испорака и одржување на подобри страници за помалку време. Искуст…
4

GetEmail.io

GetEmail.io користи големи податоци и вештачка интелигенција за да ја пронајде адресата за е-пошта на секој на Земјата.
5

SINC Workforce

Со SINC во вашата дигитална кутија со алатки, имате точен, единствен извор на вистина за: - Следење на работното време на смена, ниво на работа и цена на трошоците - Движења на персоналот додека работите - Брзо и прецизно водење на платен список - И…
6

Veloxy

Велоксиио АД го прави продажниот капацитет за АИ и софтвер за предвидување за предвидување на Salesforce CRM. Нашата мисија е да им помогнеме на претставниците на продажбата да се вклучат во Salesforce и да извлечат повеќе од тоа, отколку што ќе ста…
7

My PT Hub

My PT Hub е веб-базиран систем за лична обука кој им овозможува на личните тренери и фитнес-професионалци лесно да управуваат со клиентите преку создавање на индивидуални програми за обука и исхрана. Интегрирање на Интернет распоредот, следење на ре…
8

365 Data Science

365 наука за податоци е платформа за едукативна кариера која нуди различни сертификати и курсеви во дисциплини за наука за податоци. Добијте го своето денес! На 365 наука за податоци, сите доаѓаме да работиме секој ден затоа што сакаме да го решиме …
9

TIMESHEETS.COM

Timesheets.com обезбедува сè што ви треба за да ги следите времето и трошоците во едно, моќно решение. Нашата лесна услуга може да следи наплатливо време, време за платен список, време за отпуштање, трошоци и документи за човечки ресурси. Совршен за…
10

Openbravo

Openbravo нуди опсег со седиште во облак-општата софтверска платформа по избор од страна на малопродажни и ланци на ресторани кои сакаат да ја забрзаат иновацијата и извршувањето на омничанелот. Неговата флексибилна технологија овозможува да се пост…
11

Reprise License Manager

Менаџерот за лиценца за репризи (RLM) е флексибилен и лесен за употреба лиценца за ISV-а, со моќ да им служи на корисниците на претпријатијата. Лиценца за простории или во облак. Ние нудиме модел на цени што го прави достапен за издавачи од сите гол…
12

CloudTalk

Барате софтвер за паметни телефонски центри? Обидете се со CloudTalk.io, систем за cloud телефони од нови генерации за мали и средни претпријатија, стартапи, онлајн продавници или центри за повици (тимови за продажба и услуги на клиентите). 25+ инте…
13

Renderforest

Renderforest е платформа за создавање видео и лого преку Интернет. Им помага на сите да го градат своето брендирање преку Интернет, без да купат софтвер или да ангажираат агенција за брендирање.
14

DataRails

DataRails, зголемена разузнавачка платформа која го овластува секој професионалец за финансии самостојно да работи со податоци, е платформа за финансиска аналитика за која треба да знаете. Кажете му збогум на силосите со податоци со решението за клу…
15

Zoom Meetings & Chat

Претпријатие за видео конференции со пораки во реално време и споделување на содржини. Поедноставено видео конференција и пораки преку кој било уред. Овозможете брзо усвојување со можностите за состаноци што го олеснуваат започнувањето, придружување…
16

GanttPRO

GanttPRO е онлајн софтвер за Gantt chart кој им помага на единечните корисници и тимови да планираат, распоредуваат и управуваат со своите проекти. Алатката за планирање на проектот им овозможува на менаџерите и тимовите на проектот да создадат и да…
17

CS-Cart Multi-Vendor

Мулти-продавач на CS-Cart е самостоен софтвер за електронска трговија кој ви овозможува да креирате интернет-пазар. Во Мулти-продавач, независни продавачи можат да ги продаваат своите производи преку единствена продавница. На пазарот со повеќе добав…
18

NordVPN

Ние им помагаме на компаниите да ги чуваат мрежите и Интернет-врските безбедни. Нашата услуга VPN додава дополнителен слој на заштита за да ги обезбеди вашите комуникации. Ова го правиме со примена на силно криптирање за сите дојдовни и појдовни соо…
19

LiveAgent

Останете на врвот на сите барања на клиентите и пребарувања со LiveAgent, најгледаниот и највисоко рангираниот софтвер за помош на SMB во 2020 година. LiveAgent може да се пофали со најбрзиот додаток за разговор на пазарот и има над 150 милиони крај…
20

ACTCAD 2020 PROFESSIONAL 2D & 3D CAD

ActCAD е CAD софтвер со 2Д Нацрт и 3Д моделирање наменет за инженери, архитекти и други технички консултанти. ActCAD е мајчин DWG & DXF CAD софтвер за создавање и уредување на цртежи. ActCAD користи мотор IntelliCAD, библиотеки со отворен дизајн…